Yaklaşık bir saat sonra katılacakları entelektüel etkinlikte sarımsak kokmamak için daha rafine mezeleri tercih etmişlerdir. Y.'nin hatırlayabildikleri şunlar: ev yapımı yoğurt, humus, babagannuş, nar ekşili salata, muammara, yoğurtlu közde patlıcan ve dağ kekikli zeytin. Mezeleri taçlandıran kıtır pideleri de kesinlikle unutmamak gerekir.
18 Nisan 2011 Pazartesi
antiochia'da şaraplı kompozisyon
Yaklaşık bir saat sonra katılacakları entelektüel etkinlikte sarımsak kokmamak için daha rafine mezeleri tercih etmişlerdir. Y.'nin hatırlayabildikleri şunlar: ev yapımı yoğurt, humus, babagannuş, nar ekşili salata, muammara, yoğurtlu közde patlıcan ve dağ kekikli zeytin. Mezeleri taçlandıran kıtır pideleri de kesinlikle unutmamak gerekir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder